Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​’DEN VANEBRYDENDE LEDER’

​​Tirsdag den 20.10.2020 fra 10.00-16.30 inviteres du og dine kolleger til en usædvanlig arbejdsdag på Godsbanen i Aarhus centrum.

Hvad er en vanebrydende leder?

Det er en leder, som forstår og formår at bygge videre på organisationens bedste, nuværende dagligdags vaner og rutiner. Som bidrager handlekraftigt til dette, når...

  • vi sammen skal indfri centrale visioner / strategier / politiske mål.
  • vi sammen skal lykkes med vigtige besparelser samt arbejde smartere efter Corona
  • vi vil nedbryde siloer og skabe stærke tværgående samarbejde og øget videndeling.
  • vi vil sænke stress-sygemeldinger og øge trivsel og bæredygtighed på arbejdspladsen.

Trods det at den offentlige sektor i Danmark har så gode vaner at vi må siges at være i verdensklasse... har vi stadig så store potentialer og så tilpas uindfriede visioner, at den enkeltes evne til at bryde vaner er vigtigere end nogensinde!

HVORDAN BLIVER VI FORTROLIGE MED VORES VANEBRUDSEVNER?

Den 20.10.2020 bliver en målrettet og farverig ’Master Class’, hvor vi udfordrer dig til at fremelske vigtige vanebrudsevner hos dig selv og din organisations ledere. Vi glæder os til – på blot 6,5 timer – at give dig en saltvandsindsprøjtning bestående af:

  1. Vanebrydende hjerneforståelse: Vi har alle 5 fantastiske evner, som booster vanebrud... og 5 andre, som bremser det. Test på dagen, om din organisation benytter førstnævnte potentiale eller uønsket er røget i forandringssløvhed og forandringslede?
  2. Vanebrydende metoder: Vi træner konkrete metoder, som alle kan bruges til at frem- elske værdifulde vaner. Du bliver pionér på afprøvningen af vores største innovation nogensinde! En kreation, som gør det muligt at maaaange medarbejdere kan vanebryde sig i fælles retning – uden lange kompetenceudviklingsforløb og dyre coaches.
  3. Vanebrydende løsninger: Dagens prøv-selv opgaver er IKKE bygget op om cases. Du arbejder med et for dig vigtigt vanebrud, som er klar til virkeliggørelse, når du kører hjem. I vil nyde godt af systematisk erfaringsudveksling med hinanden undervejs.
  4. Vanebrydende røverhistorier: Med henblik på at belyse metodernes potentiale, krydres dagen med en serie farverige fortællinger om vilde og unikke resultater skabt blandt de tusinder af vanebrydere, vi har trænet, og ikke mindst under vores egne modige, medieomtalte og prisvindende vanebruds-eksperimenter.
Download programmet

Tilmeld dig senest den 31. august 2020​

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.