Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TEMADAGEN AFLYSES DESVÆRRE PGA. FOR FÅ TILMELDTE

​’DEN VANEBRYDENDE LEDER’

​​Onsdag d. 2.3.2022 fra 10.00-16.30 inviteres du og dine kolleger til en usædvanlig arbejdsdag på Vanebrudspalæet i Aarhus.

Hvad er en vanebrydende leder? 

Det er en leder, som formår at samle medarbejdere og samarbejdspartnere om at udfordre og raffinere organisationens vigtigste aktiviteter og rutiner. Værdien er... 

- at føre visioner, strategier og politikker til konkret handling.

- at nedbryde siloer og skabe stærke tværgående samarbejde og øget videndeling

- at øge motivation og arbejdsglæde – og tiltrække nye medarbejdere til organisationen

- at tænke klimavenlighed og bæredygtighed ind i den enkeltes hverdag

Trods det at den offentlige sektor i Danmark har så gode vaner, at vi må siges at være i verdensklasse... har vi stadig så store potentialer og så tilpas uindfriede visioner, at den enkeltes evne til at bryde vaner er vigtigere end nogensinde!

HVORDAN BLIVER VI FORTROLIGE MED VORES VANEBRUDSEVNER?

​D. 2. marts 2022 bliver en målrettet og farverig ’Master Class’, hvor vi udfordrer dig til at fremelske vigtige vanebrudsevner hos dig selv og din organisations ledere. Vi glæder os til – på blot 6,5 timer – at give dig en saltvandsindsprøjtning bestående af: 

Vanebrydende hjerneforståelse: Vi har alle 5 fantastiske evner, som booster vanebrud... og 5 andre, som bremser det. Få nye vinkler på adfærdspsykologien og test på dagen, om din organisation benytter potentialet... eller uønsket er røget i forandringssløvhed og forandringslede? Vanebrydende værktøjer: Du får lejlighed til at prøve morgendagens værktøjer til 5 stjerners vanebyggeri. 

Vanebrydende løsninger: Du arbejder med et for dig vigtigt vanebrud, som er klar til virkeliggørelse, når du kører hjem. Undervejs nyder vi godt af systematisk erfaringsudveksling med hinanden. 

Vanebrydende fortællinger: Dagen krydres med en serie farverige fortællinger om vilde og unikke resultater skabt blandt de tusinder af vanebrydere, vi har trænet, og ikke mindst under vores egne modige, medieomtalte og prisvindende eksperimenter.

Download programmet

Tilmeld dig senest d. 7. februar 2022​

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.