Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Om os​

Foreningen Offentlige HR-Chefer, OHRC, er for dig, der er ledende medarbejder med HR-/personalecheffunktion i den offentlige sektor. OHRC danner platform for videndeling og erfaringsudveksling på baggrund af interesse i samfundstendenser men også på baggrund af almen interaktion mellem vores medlemmer.

Se endvidere foreningens mission, vision og værdier.

​OHRC - Offentlige HR-Chefer

OHRC har overvejende medlemmer, der arbejder i Danmark, men vi sætter desuden stor pris på den mindre gruppe grønlandske medlemmer, vi har haft i foreningen. OHRC er således ikke kun for dig, der arbejder i Danmark, men også for HR-/personaleansvarlige i den offentlige sektor i andre dele af rigsfællesskabet, idet vi således deler et interessefællesskab, der kan bidrage til yderligere videndeling og erfaringsudveksling.

Fire til fem gange årligt afholder vi temamøder, hvor vi tematiserer en aktuel, samfundsrelevant problemstilling af interesse for HR-/personalecheffunktionen. Temadagen varer typisk en halv dag med deltagelse af såvel medlemmer som oplægsholdere med en interessant profil for dagens tema.

Landsmødet afholdes én gang om året, og opbygges efter samme princip som temadagene. Landsmødet giver dog mulighed for at gå yderligere i dybden med et konkret tema, idet mødet typisk strækker sig over to til tre dage. Landsmødet indeholder også en generalforsamling.

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.