Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDSMØDE 2021

14. - 15. september 2021

Hotel Vejlefjord​

Den altoverskyggende Covid-19 pandemi har haft stor betydning for arbejdet i kommuner og regioner, og herunder i særdeleshed for opgaveløsningen i de offentlige HR-/personaleafdelinger. Vi står nu i en situation, hvor mange nye opgaver og erfaringer er i spil under samfundets og arbejdslivets gradvise "tilbagevenden til den nye normal". HR- og personalecheferne skal både håndtere disse og skabe koblinger og resultater i forhold til tidens øvrige aktuelle HR-temaer.

På landsmødet sætter vi fokus på de HR-temaer du både møder nu og i morgen gennem inspirerende oplæg og dialoger, der forudsætter din involvering og lyst til at dele din erfaring fra egen organisation.

Landsmødet 2021 indledes af KL’s formand, borgmester Jacob Bundsgaard, som sammen med formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation Lizette Risgaard sætter spot på de vigtigste muligheder og udfordringer for den offentlige sektor i dag og de kommende år – og hvilke betydninger det vurderes at få for mulighederne for at kunne rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere, nu og i fremtiden.

I forlængelse heraf får du mulighed for at blive klogere på og dele erfaringer omkring emner som nye veje til kommunal opgaveløsning, strategisk arbejdsstyrkeplanlægning og FN’s verdensmål om bæredygtighed i en HR kontekst.

Landsmødet 2021 er målrettet HR direktører, personalechefer, HR chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR område i staten, en kommune, en region eller et hospital!

Gå i dialog med vores udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante produkter/services for deltagerne.

Download programmet​​              Tilmeld dig 

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.