Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fremtidens velfærd​

Hvilke udfordringer stiller det til fremtidens ledelse og ledernes og medarbejdernes kompetencer.

Der bliver nye roller og krav om nye kompetencer til både ledere og medarbejdere i den offentlige sektor, når borgeren/patienten i langt højere grad skal tage ansvar.

Hvad betyder det for ledelses-, medarbejder- og organisationsudvikling og hvordan kan vi i HR understøtte organisationen i dette paradigmeskifte?

De nye velfærdsdagsordner om rehabiliterende tilgang, større inddragelse af patienter i eget sygdomsforløb, den åbne skole, inddragelse af borgerne i egne sager og som frivillige i lokalsamfundet, de nye politikerroller fordrer alt sammen nye roller og kom-petencer for både ledere og medarbejdere i hele den offentlige sektor.

HR skal, udover at være klar indenfor egen forretning, også være klar til at sætte strategier, udvikle, understøtte og facilitere processer i den samlede organisation, der fastsætter lokale retninger i de nye velfærdsdagsordener.

OHRC bringer fokus på de nye velfærdsdagsordener og hvilke forandringer, der er i spil for roller og kompetencer. Samtidig sætter vi dialogen i gang i forhold til hvordan HR tager medansvar for, at vi lykkes som offentlig organisation.

Downloads:

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.