Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hent OHRCs App her:

badge-download-on-the-app-store_converted-135x40   rsz_google-play-badge

Vilkår og betingelser for OHRC App'en, 10.01.2018, version.1.0

1.Definition

1.1. Ved at downloade eller gøre bruge App'en accepterer du ("Brugeren") at være bundet af disse betingelser.

Derfor skal du sørge for, at du læser dem omhyggeligt, før du bruger appen. Vi ("Udviklerne ") forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Hvis du er uenig med nogen af disse vilkår og betingelser, bedes du straks at afbryde din adgang til appen.

2. Generelle betingelser

2.1. Du har ret til at afinstallere App'en til enhver tid ved hjælp af afinstallationsfunktionen på din telefon.

2.2. Ved at gøre brug af App'en garanterer du, at du har ret, myndighed og kapacitet til at indgå og være bundet af disse vilkår.

2.3. Vi har taget enhver omhu i forberedelsen af App'en, men vi kan ikke garantere for, at der ikke kommer afbrud og 100 % pålidelig adgang til App'en eller tjenester, der leveres via App'en, og kan derfor ikke garantere at oplysningerne altid vil være helt opdaterede og fejlfrit.

2.4. Ved at bruge App'en får du adgang til oplysninger fra Appejeren, som abonnerer på vores tjenester. Vi er ikke ansvarlige for data, som personen uploader eller på anden måde leverer til dig. Vi er ikke ansvarlig for tab eller skade uanset hvad der måtte opstå som følge af brugen af nogle af de oplysninger og materialer indeholdt eller opnået via App'en.

2.5. Du må ikke forsøge at få adgang til App-kildekoden, og må heller ikke forsøge at oversæt app'en til andre sprog, foretag ændringer i app'en eller foretag afledte versioner.

3. Persondata

3.1. For at servicere brugeren bedre og for at lære hans behov og ønsker at kende, samler og lagrer App'en brugerdata indhentet gennem spørgeskemaer. Alle spørgsmål besvares af App-brugeren med vilje. Hvis brugeren ikke ønsker at besvare spørgsmål eller dele sine data, er han ikke tvunget dertil.

3.2. Samtlige data vil blive brugt til at oprette personligt indhold, sende sms'er og / eller push-beskeder, og / eller e-mails og / eller direkte spørgsmål. Spørgeskemaerne udarbejdes af App-ejeren og dataene er indsamlet af ham. Vi insisterer stærkt på, at de modtagne data skal opbevares med stor omhu og ikke være videregives til en tredjepart.

4. Sikkerhed

4.1. Vi vil anvende industristandard i tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med lagring, behandling og overførsel af App-indhold, der er designet til at beskytte intetrigeten af dette indhold og at beskytte uautoriseret eller ulovlig adgang til, brug af eller behandling af sådant indhold.

5.Intellektuelle ejendomsrettigheder

5.1. Appens kildekode udgør App-udviklerens intellektuelle ejendomsret og forbliver den eksklusive ejendommen til App-udvikleren og hans licensgivere.​

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.