Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Eksterne arrangementer

Til nogle af de eksterne arrangementer, der fremgår af kalenderen, vil der være uddybende informationer, som vil blive offentliggjort nedenfor.

COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling

452x175_ohrc_banner

COK – vi skaber bevægelse

COK er den naturlige sparringspartner for kommunernes professionelle HR. Vi har en tæt kontakt og et løbende samarbejde med HR-miljøerne i kommuner og regioner. Det betyder, at COK har oparbejdet en dyb forståelse for de krav og behov, HR-organisationerne skal imødekomme og de afledte dilemmaer og krydspres, som det kan stille HR-funktionen i.

Med sigte på at indfri kommunernes dagsorden, understøtter vi HR i den strategiske placering og effektuering af væsentlige udviklingsinitiativer. Dette med fokus på centrale og decentrale bevægelser og det nødvendige samspil mellem HR og øvrige centrale aktører.

Vil tilbyder ydelser under HR og organisationsudvikling inden for tre områder:

  • Strategisk HR: Analyser, vidensformidling, rådgivning og målrettede læringsforløb til medarbejdere og ledere i HR.
  • Kommunal- og personalejura: Kurser, konferencer og temadage om personalejuridiske og forvaltningsretlige forhold – udbydes i samarbejde med KL Jura og EU og en række førende specialister på området.
  • Komptenceudvikling for HR-professionelle: Med udgangspunkt i din kommunale kontekst afholder vi forløb, som sætter fokus på dine kompetencer i forhold til f.eks. at indgå i forhandlinger, at facilitere udviklings- og forandringsprocesser, at forstå og formidle ny lovgivning eller at styrke partnerskabet mellem HR og kommunens forvaltninger, afdelinger og institutioner.

Kontakt

Kontakt chefkonsulent Christina Nüssler på T: 8779 6304 E: cmn@cok.dk, hvis du vil vide mere om COKs ydelser til den kommunale HR-organisation.

Læs mere på www.cok.dk/hr-udvikling-jura og tjek også disse interessante muligheder hos COK:

​​Hartmanns Academy 2020

​Nu er det nye program for næste års Hartmanns Academy klar.

​Stress eksploderer på alle niveauer. Hvordan navigerer vi som ledere og HR i en verden, hvor kompleksiteten, globaliseringen og fragmenteringen aldrig har været større?

Som medlem af OHRC er det muligt at aftale en deling af medlemskabet til Academy med fx kolleger fra andre kommuner eller internt i kommunen. Forhør nærmere hos Salgsdirektør Dorthe Kjærgaard Flies på tlf. +4541211336

​Find yderligere informationer på Hartmanns hjemmeside eller hent programmet som pdf.

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.