Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDSMØDE 2020
HR på forkant

- fokus på fremtidens vigtigste HR temaer

Mandag, den 25. maj 2020 – tirsdag den 26. maj 2020

Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

De offentlige Personale- og HR-afdelinger bliver målt på evnen til at omsætte de politiske beslutninger til handling, samt evnen til at forudse og italesætte morgendagens HR-udfordringer. HR- og personalecheferne skal være proaktive og på forkant med fremtidens HR-temaer.

På landsmødet sætter vi fokus på de HR-temaer du både møder nu og i morgen – samtidig vil hele landsmødet forudsætte din involvering og lyst til at dele din erfaring fra egen organisation.

Landsmødet 2020 indledes af skatteminister Morten Bødskov, som er blevet bedt om at komme med regeringens forventninger til det offentlige arbejdsmarked.

På landsmødet vil du bl.a. blive præsenteret for ”Strategisk arbejdsstyrkeplanlægning”, ”Fagprofessionel ledelse og ”FN’s 17 verdensmål om bæredygtighed i HR kontekst” 

Landsmødet 2020 er målrettet HR direktører, personalechefer, HR chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR område i staten, en kommune, en region eller et hospital!

Gå i dialog med vores udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante produkter/services for deltagerne.​

Hent invitationen som pdf fil.

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.