Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landsmøde 2019

FRA IDÉ TIL HANDLING

Mandag, den 17. juni 2019 – tirsdag den 18. juni 2019

Vi har skabt et inspirerende og stærkt fagligt program med indlæg fra både forskere og praktikere.

page

Som noget nyt har vi i år reduceret landsmødets længde med en dag, så det starter mandag formiddag og slutter tirsdag eftermiddag.

Se programmet i sin helhed – fortsat med forbehold for ”mindre ændringer”.

Gå ikke glip af landsmøde 2019, som er målrettet HR direktører, personalechefer, HR chefer, øvrige chefer og mellemledere samt chefkonsulenter med ansvar for dele af det samlede HR område i staten, en kommune, en region eller et hospital !

Vi har inviteret et mindre antal udstillere, som på deres stande vil præsentere spændende relevante produkter/services for deltagerne.

Landsmøde 2019 er stedet, hvor gamle og nye medlemmer mødes – og hvor medlemmerne i lighed med sidste år har mulighed for at invitere de nærmeste medarbejdere, som varetager HR ledelsesfunktioner. Vi håber, at mange medlemmer vil benytte sig af muligheden for at give deres HR ledere mulighed for at deltage i et landsmøde. Der har kun været positive tilbagemeldinger til bestyrelsen. 

Der er mulighed for at deltage i 2 workshops. Der skal ske forhåndstilmelding og der vil komme nærmere om hvordan dette foregår til de, der har tilmeldt sig landsmødet.

SENESTE TILMELDING ER DEN 15-05-2019.

comwell_korsør

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.