Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Eksterne arrangementer

Til nogle af de eksterne arrangementer, der fremgår af kalenderen, vil der være uddybende informationer, som vil blive offentliggjort nedenfor.

COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling

452x175_ohrc_banner

COK – vi skaber bevægelse

COK er den naturlige sparringspartner for kommunernes professionelle HR. Vi har en tæt kontakt og et løbende samarbejde med HR-miljøerne i kommuner og regioner. Det betyder, at COK har oparbejdet en dyb forståelse for de krav og behov, HR-organisationerne skal imødekomme og de afledte dilemmaer og krydspres, som det kan stille HR-funktionen i.

Med sigte på at indfri kommunernes dagsorden, understøtter vi HR i den strategiske placering og effektuering af væsentlige udviklingsinitiativer. Dette med fokus på centrale og decentrale bevægelser og det nødvendige samspil mellem HR og øvrige centrale aktører.

Vil tilbyder ydelser under HR og organisationsudvikling inden for tre områder:

  • Strategisk HR: Analyser, vidensformidling, rådgivning og målrettede læringsforløb til medarbejdere og ledere i HR.
  • Kommunal- og personalejura: Kurser, konferencer og temadage om personalejuridiske og forvaltningsretlige forhold – udbydes i samarbejde med KL Jura og EU og en række førende specialister på området.
  • Komptenceudvikling for HR-professionelle: Med udgangspunkt i din kommunale kontekst afholder vi forløb, som sætter fokus på dine kompetencer i forhold til f.eks. at indgå i forhandlinger, at facilitere udviklings- og forandringsprocesser, at forstå og formidle ny lovgivning eller at styrke partnerskabet mellem HR og kommunens forvaltninger, afdelinger og institutioner.

Kontakt

Kontakt chefkonsulent Christina Nüssler på T: 8779 6304 E: cmn@cok.dk, hvis du vil vide mere om COKs ydelser til den kommunale HR-organisation.

Læs mere på www.cok.dk/hr-udvikling-jura og tjek også disse interessante muligheder hos COK:

​​Hartmanns Academy 2016

​Nu er det nye program for næste års Hartmanns Academy klar. 

Vi har samlet nogle af de dygtigste foredragsholdere inden for deres felt. I 2016 stiller Hartmanns Academy skarpt på:

Hvordan skabes der sult i en organisation, der er vant til succes? Hvordan undgår vi, at medarbejderne mættes og præstationerne daler? Hvad kræver det, at gå forrest som leder i svære situationer og i en verden fuld af forandringer? Hvem er fremtidens ledere, når de nye generationer ikke fristes af høj løn og fancy titler? Hvor vigtig er kulturen for en arbejdsplads, og hvor nemt kan der slås revner i fundamentet? Hvad er opskriften på en fantastisk og succesfuld kultur i en organisation?

For at få kvalificerede svar på bl.a. disse spørgsmål – og andre aktuelle HR- og ledelsesudfordringer – har vi i år inviteret otte skarpe foredragsholdere, som taler om følgende temaer:

  • Sult - Skab vedvarende succes
  • Nye organisationsformer og fremtidens ledere
  • Verdensklasse ledelse i en verden af forandringer
  • Kultur spiser strategi til morgenmad

Som medlem af OHRC er det muligt at aftale en deling af medlemskabet til Academy med fx kolleger fra andre kommuner eller internt i kommunen. Forhør nærmere hos Salgsdirektør Dorthe Kjærgaard Flies på tlf. +4541211336

Find yderligere informationer på Hartmanns hjemmeside eller hent programmet som pdf.

Skriv til os​

Skriv gerne hvis du sidder og har spøgsmål til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sponsorer​

Nyhedsbrev​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte på din mail.